avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua . In cat timp gaseste instanta un parinte ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua . In cat timp gaseste instanta un parinte care lucreaza ...

Buna ziua . In cat timp gaseste instanta un parinte care lucreaza si unde lucreaza (Romania sau Germania) fiind dat in judecata de un copil pentru continuarea pensiei alimentare in scopul continuarii studiilor.
Cel mai recent răspuns: 15Adelinaaa , utilizator 16:48, 5 Februarie 2024
Instanta nu face căutări.
Dvs. trebuie sa indicați locul de muncă sau se stabilește un venit anime.

București 2024

Multumesc!
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Instanta nu face căutări.
Dvs. trebuie sa indicați locul de muncă sau se stabilește un venit anime.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la pensie alimentara se prescrie ? AlexandruG. AlexandruG. Buna ziua. Sotia mea are o fata dintr-o casatorie anterioara, iar in urma divortului s-a stabilit sa plateasca o pensie alimentara pana la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! prin hotărâre judecătorească, in 2020,am fost ... Iustin25 Iustin25 Bună ziua ! Prin Hotărâre Judecătorească, in 2020,am fost obligat la plata pensiei alimentare în cuantum de 1/6 din salar până la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere persoana majora mariasidiana mariasidiana Buna ziua, Copilul meu implineste in curand 18 ani. Copilul imi este incredintat mie prin hotarare judecatoreasca si primeste o pensie de intretinere in ... (vezi toată discuția)