avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.Am un srl in sect 4 inregistrat cu sediul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.Am un srl in sect 4 inregistrat cu sediul social la ...

Buna ziua.Am un srl in sect 4 inregistrat cu sediul social la adresa mea de domiciliu al apartamentului proprietatea mea si al sotului. Firma e de 5 ani pe zero si vreau sa vind auto de pe firma. Dar dir taxe si impozite sect 4 refuza sa imi dea certificat fiscal daca firma nu face contract de salubritate . Mentionez ca eu ca proprietarul apartamentului am contract de salubritate platit la zi.Firma are aici doar sediu social si e pe zero de 5 ani.De ce si din ce bani sa plateasca firma daca nu e proprietar si nu are activ pe zero ?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: daniflor , utilizator 16:54, 5 Februarie 2024
Pai mai incercati si daca insista, sa va de-a raspunsul in scris, ca sa puteti merge "mai departe"...
Mai departe ati putea contesta la primar sau in cel mai rau caz in Contencios administrativ; este un amestec ciudat intre Primarie - Firma de salubritate (daca nu or fi aceleasi persoane sau rude, cumeri, naiba stie. Sa scrie negru/albastu pe alb aberatia pe care o sustin.
Ei stiu, dar dvs trebuie sa le explicati ca sediul social (cerut la infiintarea firmei sa se stie unde pot trimite corespondenta si alte alea...), ii una si punctul de lucru ii alta mancare de peste.
Abuzeaza de prea multa competenta !
Multumesc.O sa incerc si in scris.Am facut doar on line si azi verbal la ghiseu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract separat cu firma de salubrizare costinelrusu costinelrusu La parterul blocului s-a infiintat o firma . Toate bune si frumoase a platit toate datoriile pana acum 1 an de zile cand nu mai vrea sa plateasca gunoiul la ... (vezi toată discuția)
Contract cu firma salubritate alex5 alex5 Buna ziua, suntem o asociatie mica, de 15 apartamente. din diverse motive, vrem sa facem contracte individuale (fiecare apartament) cu firma de ... (vezi toată discuția)
Acte s.r.l. Horaangi Horaangi Ce registre trebuiesc achizitionate dupa infiintare S.R.L. si ce alte taxe trebuiesc platite,unde mai trebuie sa merg sa ma inregistrez si care este termenul ... (vezi toată discuția)