avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Ce pot face daca arhiva care detine actele ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Ce pot face daca arhiva care detine actele la firma ...

Buna ziua
Ce pot face daca arhiva care detine actele la firma la care am lucrat nu are decat niste state de plata ,iar eu am lucrat in grupa a 2 a si colegii mei care au lucrat cu mine in aceelasi loc de munca au primit adeverinte cu sporuri de munca periculoasa si adeverinte de gr2 ?
Mentionez ca fabrica s-a inchis in 2001.Cei de la arhiva au spus ca nu mai detin aceste dovezi.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
berbec60, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 5 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar o actiune in instanta va mai poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri neplatite gabi1955 gabi1955 Buna ziua! Va expun si eu pe scurt problema mea. Am lucrat în perioada 1978-1989 într-o fabrica de confecții textile (îmbrăcăminte), având calificarea ... (vezi toată discuția)
Informații grupa ii de muncã fea floreasca aiulianctin aiulianctin Bună ziua, Tatăl meu are 55 ani, a lucrat ca strungar la Fabrica de Elemente și Automatizări Calea Floreasca timp de 12 ani, apoi timp de 14 ani a ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime pentru pensie Giulia123 Giulia123 Am urmatoarea situatie: Pentru a iesi la pensie iti trebuie diverse acte de la firmele care ai lucrat privind diverse sporuri si grupa. (in trecut cand se ... (vezi toată discuția)