avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urgent! Declaratie cedare venit din chirie Buna seara! ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urgent! Declaratie cedare venit din chirie Buna seara! Ce trebuie sa ...

Declaratie cedare venit din chirie

Buna seara!

Ce trebuie sa cuprinda o declaratie (sau un act) din care sa reiasa ca eu, sotul, renunt in favoarea sotiei la venitul generat din inchirierea unui imobil (din care avem cota parte 50% fiecare)?

Cat timp este valabila declaratia pentru Anaf? Trebuie sa cuprinda o perioada de valabilitate? Sau e valabila doar atasata la un contract.

Se face anual declaratia sau e definitiva?

Declaratia este obligatoriu sa o fac la notar? Sau e suficienta semnatura mea?

Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
CB Marius, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratie cedare venit din chirie CB Marius CB Marius Buna seara! Ce trebuie sa cuprinda o declaratie (sau un act) din care sa reiasa ca eu, sotul, renunt in favoarea sotiei la venitul generat din inchirierea ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere apartament catalina.p catalina.p Doresc sa efectuez un contract de inchiriere a unui apartament proprietatea a 2 persoane sot-sotie(coproprietari ) dar as vrea sa fac contractul propriu-zis ... (vezi toată discuția)
Impozit pe chirii daniela_serb daniela_serb Buna ziua,as avea o intrebare legata de momentul efectiv cand se plateste impozitul pe chirie in cazul persoanei fizice?in fiecare luna,la 3 ... (vezi toată discuția)