avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce obligatii de plata are din ianuarie 2024 cel care ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce obligatii de plata are din ianuarie 2024 cel care da in arenda?

Ce obligatii de plata are din ianuarie 2024 cel care da in arenda o suprafata de teren agricol si cel care ia in arenda? Ce declaratii trebuie depuse la anaf de catre ambii? Multumesc! Madalina P.
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii agricole sau arenda dia_8 dia_8 Sunt persoana fizica. Detin o suprafata de teren agricol pe care o lucreaza efectiv alta persoana in baza unui contract de prestari servicii, pentru care ... (vezi toată discuția)
Drepturi arendator alcaz alcaz Am un teren agricol pe care l-am arendat . 1. Cine poate incasa drepturile banesti de la APIA? 2.La obligatiile arendasului se specifica faptulk ca \\"are ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului pe venitul din arenda sau pe terenul agricol? Vic-viv Vic-viv Buna ziua, Eu si mama mea avem o problema serioasa cu plata impozitului pe acest an. De aceea va rog sa ma ajutati sa o rezolv. Iata despre ce este ... (vezi toată discuția)