avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.am o fetita de 4 ani.nu am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.am o fetita de 4 ani.nu am fost căsătorită legal ...

Bună seara.am o fetita de 4 ani.nu am fost căsătorită legal cu tatăl ei.Copilul a rămas la domiciliu tatălui dar avem custodie comuna,însă nu imi da voie sa vizitez copilul.Ce pot face sa mi iau copilul la mine?Va rog ajutați ma
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
Beatrice.mihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:11, 6 Februarie 2024
Aveți în hotarare judecatoresca prin care s-a stabilit ca minora sa locuiasca la tata?
Aveți program de vizita trecut în hotărârea judecătorească?
Dacă situația dvs financiara sau locativa s-a schimbat de când v-ati judecat, puteți sa deschideți un nou proces și sa solicitati ca fetita sa locuiască la dvs.
Contactați un avocat sa va sprijine în acest demers.
Nu am program de vizita pt ca în instanta stabilisem sa facem fără program și sa ne înțelegem asa

Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
gi-jane2, moderator
fie cereti schimbarea locuintei copilului la dvs, fie program de vizita. concepeti dvs unul si il puneti in cerere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desi este trist, in cazul acesta, nu aveti dreptul sa vedeți copilul.
Trebuie sa deschideți un nou proces prin care sa solicitati un program de vizita sau schimbarea domiciliului fetei de la tata la dvs.
Va sfătuiesc sa aveți avocat de data aceasta ca să nu faceți vreo greșeală ca în primul proces.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
Avocat Neagu Elena, Avocat

Alte discuții în legătură

Executare silita minori ContSters372480 ContSters372480 buna seara as avea si eu o intrebare avem si noi o executare silita pentru un minor de 6 ani tatal si bunici refuza sal dea si il influenteaza sa nu mearga ... (vezi toată discuția)
Hotarare Iulia 89 Iulia 89 Buna ziua.Am si eu o intrebare...am văzut hotararea judecătorească prin care se exercită autoritatea părintească ambilor părinți.In ea se precizează ... (vezi toată discuția)
Domiciliu minor Dayira Dayira Buna ziua, In luna ianuarie 2013 fosta sotie a parasit domiciliul conjugal si a luat-o si pe fetita noastra in varsta de 3 ani fara a ma anunta. In luna mai ... (vezi toată discuția)