avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.am o fetita de 4 ani.nu am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.am o fetita de 4 ani.nu am fost căsătorită legal ...

Bună seara.am o fetita de 4 ani.nu am fost căsătorită legal cu tatăl ei.Copilul a rămas la domiciliu tatălui dar avem custodie comuna,însă nu imi da voie sa vizitez copilul.Ce pot face sa mi iau copilul la mine?Va rog ajutați ma
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
Beatrice.mihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:11, 6 Februarie 2024
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desi este trist, in cazul acesta, nu aveti dreptul sa vedeți copilul.

Dreptul il are prin lege, ca nu se inteleg si tatal nu o lasa sa il vada, e altceva. Doar instanta ar putea ingradi acest drept.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita minori ContSters372480 ContSters372480 buna seara as avea si eu o intrebare avem si noi o executare silita pentru un minor de 6 ani tatal si bunici refuza sal dea si il influenteaza sa nu mearga ... (vezi toată discuția)
Hotarare Iulia 89 Iulia 89 Buna ziua.Am si eu o intrebare...am văzut hotararea judecătorească prin care se exercită autoritatea părintească ambilor părinți.In ea se precizează ... (vezi toată discuția)
Domiciliu minor Dayira Dayira Buna ziua, In luna ianuarie 2013 fosta sotie a parasit domiciliul conjugal si a luat-o si pe fetita noastra in varsta de 3 ani fara a ma anunta. In luna mai ... (vezi toată discuția)