avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Sant aproape ...

Buna ziua.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.
Sant aproape de varsta pensionarii,am si ceva probleme medicale care necesita mai multe interventii chirurgicale la un brat si am incercat sa imi refac istoricul din campul muncii,anii munciti pe care-i am in carnetul de munca.
Carnetul de munca mi-a fost pierdut de o firma la care am lucrat pana in anul 2010,dar mi-am spus ca nu va fi o problema grava pentru ca aveam o fotocopie a carnetului de munca, legalizata intr-un notariat ,copie dupa fiecare pagina pentru anii 1985-2001.Apoi pentru anii urmatori 2001-2024 este simplu ,pentru ca am lucrat la doua societati si voi obtine adeverintele de vechime usor,mai ales ca acum sunt unregistrate electronic toate contractele de munca.
Intrebarea mea ,este valabil carnetul de munca actual,adica aceasta copie legalizata,in situatia in care voi demara procedurile de pensionare?? Este valabila copia legalizata a carnetului de munca la Casa de Pensii asa incat sa imi pot obtine dreptul de pensionare???
Va multumesc si toata stima.

Alte discuții în legătură

Copie legalizata carte de munca corinutza* corinutza* Buna ziua! As dori sa va intreb daca copia legalizata a cartii de munca are un anumit termen de valabilitate sau este valabila pe perioada nederminata. Va ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca ratacit la "lichidator" bogdanam2 bogdanam2 Buna ziua, Am urmarit pe site-ul DVS mesajele prind carnete/carti de munca pierdute, cu toate acestea situatia mea este diferita si imi permit o noua ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? verestiuc verestiuc ma numesc Verestiuc Mihai nascuta la data de 20.01.1959 si lucru la E.M Uricani din data de 20.03.1981 pana in 01.03.1985 am lucrat subteran grupa 1(conditii ... (vezi toată discuția)