avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Medic stomatolog închiriez într-un cabinet ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Medic stomatolog închiriez într-un cabinet stomatologic o tura

Medic stomatolog doresc sa închiriez într-un cabinet stomatologic o tura (8 ore). Dețin un PFI și ma interesează dacă se poate închiria de la medicul care deține cabinetul (SRL) și își desfășoară activitatea in același unitate. Care sunt pașii legali pentru acest lucru?
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Stomatologie adi_todo adi_todo Buna, prolema mea este urmatoarea: detin un cabinet de stomatologie si doresc sa inchiriez o tura. Dar nu stiu cum! Care este solutia legala cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere tura cabinet stomatologic n15d n15d eu sunt medic rezident stomatologie si vreau sa-mi inchiriez o tura intr-un cabinet stomatologic. am inteles ca trebuie sa-mi deschid cabinet med individual. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere cabinet stomatologic unui medic yagmur yagmur Buna seara.Am cumparat o casa de la un medic stomatolog . Acesta detinea un cabinet stomatologic amenajat la etajul imobilului dar medicul si-a incheiat ... (vezi toată discuția)