avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de inchiriere tura cabinet stomatologic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de inchiriere tura cabinet stomatologic

eu sunt medic rezident stomatologie si vreau sa-mi inchiriez o tura intr-un cabinet stomatologic. am inteles ca trebuie sa-mi deschid cabinet med individual. printre actele necesare pt deschidere imi trebuie si un contract de inchiriere. eu vreau sa inchiriez doar o tura si nu tot cabinetul iar persoana de la care inchiriez spune ca nu se poate.deci intrebarea mea este daca pot sa inchiriez legal doar o tura intr-un cabinet si cealata tura sa o inchirieze altcineva?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 22:40, 27 Ianuarie 2008
Este posibil sa inchiriati doar o tura.
Inchirierea are ca obiect un bun, nu timpul, deci probabil de asta vi s-a spus ca nu se poate. Nimic nu opreste inchirierea multipla, asa incat sa se realizeze cele 2 ture.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stomatologie adi_todo adi_todo Buna, prolema mea este urmatoarea: detin un cabinet de stomatologie si doresc sa inchiriez o tura. Dar nu stiu cum! Care este solutia legala cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Medic stomatolog închiriez într-un cabinet stomatologic o tura Brătescu Brătescu Medic stomatolog doresc sa închiriez într-un cabinet stomatologic o tura (8 ore). Dețin un PFI și ma interesează dacă se poate închiria de la medicul ... (vezi toată discuția)
Dovada schimbarii destinatiei spatiului din locuinta in cabinet PaulRym PaulRym Am gasit urmatoarea informatie pe forum aici: Pentru schimbari de destinatie a unor spatii existente fara realizarea altor modificari sau lucrari de ... (vezi toată discuția)