avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum se procedeaza la ONRC schimbarea din intreprindere ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum se procedeaza la ONRC schimbarea din intreprindere familiala în I.I.?

Cum se procedeaza la ONRC schimbarea din intreprindere familiala in intreprindere individuala, intrucat nu mai este cel de-al doilea asociat si nici nu am posibilitatea altui asociat si cam care sunt costurile? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 6 Februarie 2024
Nu se poate face o astfel de modificare ... se radiaza IF si se infiinteaza II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala in intreprindere individuala popa_rodica popa_rodica Pot schimba o Intreprindere Familiala in Intreprindere Individuala ? Ce pasi trebuie sa urmez ? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Numele pentru intreprindere familialara Mohdaljaraba Mohdaljaraba Bună,este normal ca pentru intreprindere familiala sa mi ceara cei de la onrc sa mi trecut tot numele complet? Am 3 prenume și plus mai trebuie scris ... (vezi toată discuția)
Modificare tip firma: e posibila transformarea din srl in intreprindere individuala? califar califar buna seara! este posibil ca dintr-o firma S.C. .... S.R.L., , sa faci o INTREPRINDERE INDIVIDUALA ? daca da, atunci cum?, (vezi toată discuția)