avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog sa ma ajutati, revin cu intrebarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog sa ma ajutati, revin cu intrebarea referitoare ...

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati, revin cu intrebarea referitoare la calculul pensiei alimentare a unui profesor care are si gradatie de merit, aceasta fiind pe o perioada de 5 ani. Ce sporuri se ia in calcul la stabilirea pensiei alimentare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 6 Februarie 2024
Buna ziua,
La calculul pensiei de intretinere se iau in calcul veniturile permanente. Daca acel spor reprezinta un venit permanent, lunar, atunci se ia in calcul.
Eu nu l-as considera permanent ca se acorda pe o perioada fixa de 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara pentru cadrele militare alliende alliende Buna ziua, Fostul meu sot este cadru militar. De curand am facut o cerere de recalculare a pensiei alimentare-dupa 3 ani de la divort. Fostul a refuzat cota ... (vezi toată discuția)
Intelesul corect al expresiei "1/6 din veniturile nete şi permanente cu caracter de continuitate" AdrianSA AdrianSA Buna ziua, Care este intelesul corect al expresiei ,,1/6 din veniturile nete şi permanente cu caracter de continuitate\'\' pentru pensia de intretinere a ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Edwinn Edwinn Buna, As vrea sa ma ajutati cu clarificarea urmatoarei situatii: am o hotarare judecatoreasca de majorare de pensie in care s-a stabilit un cuantum de 25% ... (vezi toată discuția)