avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,as dori sa știu dacă 4 ani lucrați cu ctr ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,as dori sa știu dacă 4 ani lucrați cu ctr de munca ...

Buna ziua,as dori sa știu dacă 4 ani lucrați cu ctr de munca de 4 ore în grad 3 de invaliditate se considera stagiu de cotizare pentru a ma pensiona anticipat
Multumes frumos.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:21, 6 Februarie 2024
Daca sunteti in pensie de invaliditate si indepliniti conditiile pentru pensie anticipata partiala, atunci puteti opta pentru aceasta.Problema este ca in calculul acesteia nu intra si stagiul asimilat(cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu , cele 4 ore lucrate in paralel cu pensia de invaliditate nu va aduc un plus de stagiu , ci doar un plus la punctaj ( pentru ca se considera ca venit obtinut salariul plus pensia ) . P.S. E posibil sa nu fi inteles eu bine intrebarea dvs.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare Georgetaberger Georgetaberger Buna ziua!Am un stagiu de cotizare de 36 ani din care 12 ani in grupa II de munca.sunt nascuta pe 22.09.1962.Doresc sa stiu cu cat mi se reduce varsta de ... (vezi toată discuția)
Referitor pensie la 43 de ani de munca vlad george vlad george sint nascut pe12.081952,am fost angajat in munca in anul 1971 luna iulie si lucrez si in prezent. In acest an 2014 luna iulie,fac 43 de ani de munca din care ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Apostol Pacuta Apostol Pacuta Buna ziua, Poate beneficia o persoana de pensie anticipata fara penalizare in urmatoarele conditii: 1. Nascut in 04.08.1957; 2. In 2017, implineste 43 ani ... (vezi toată discuția)