Ziceți mersi că nu v-ați trezit chemat de poliție la o grămadă contorsionată de fier, într-un șanț. Lăsați-o baltă. Ați putea da explicații despre faptul că ați condus pe drumurile publice o mașină asupra căreia s-au efectuat reparații de către o stație neautorizată, sau mai știți dvs. cu cine ați avut de a face. Așa este când activezi "la negru", ești păgubit, și atunci începi să țipi după protecția legii; legea pe care inițial o nesocotiseși.
misu07 a scris:
Bună ziua,
Ma confrunt cu următoarea situatie:
In luna Octombrie a anului trecut am dus mașina la un service într-un oraș apropiat localității de domiciliu pt a-mi repara pragurile, mașina în cauza fiind o autoutilitara. Nu am făcut nici un act precum ca am lăsat mașina, cert e ca a fost acolo toată luna.. Când am luat-o am văzut ca are ceva km. în plus, dar mi-a spus ca a fost de câteva ori într-o localitate apropiata pt a o vopsi. Ca să ajung la subiect, de curând am primit o amenda pt. rovinieta exact în perioada cât mașina a fost în service. Cum era și firesc l-am sunat pe tinichigiu și i-am cerut banii. Acesta a recunoscut ca a circulat cu mașina, a promis pe moment ca o să mi-i dea, dar ma amână tot timpul.
Întrebarea e dacă ii fac plângere la politie ca a condus mașina fără acordul meu în perioada respectiva se intampla ceva sau e degeaba. Menționez ca lucrarea s-a executat la negru, dar ca am dovada convorbirile pe what up.