Sunt mostenitoarea sezinara a unui apartament in care locuiesc din anul 2018. Prima Instanta mi-a atribuit acest apartament in dosarul de succesiune si, ulterior, am facut apel strict pe expertiza evaluatorie care a fost condusa pe el. Niciun dintre parti nu a contestat atribuirea bunurilor imobile in sine (intrucat in aceasta privinta ne-am inteles).
Asociatia blocului in care apartamentul meu se afla are o gramada de probleme (fie neglijenta, fie coruptie) care, fiindca Presedintele Asociatiei (care se intampla sa fie si Administrator - desi Legea ii interzice acest lucru, dat fiind in ca in Asociatia noastra exista 30 de apartamente) refuza sa le solutioneze, imi produc o gramada de neplaceri. Mi-a adaugat persoane in apartament care nu exista (eu locuiesc de una singura si am dat in scris o declaratie cu privire la numarul de persoane din apartamentul meu - declaratie de care domnul Presedinte a facut, pur si simplu, abstractie), imi trece in plata niste sume care nu corespund numarului de metri cubi de apa pe care ii consum (suspectez ca, desi ii dau citirea la timp, ma trece pe pausal - si nu avem nicio dovada a darii cifrelor pe care le comunicam, fiindca ni se cere "sa lasam citirile in cutia postala a administratiei" - nu exista o semnatura pe cifrele alea in vreun tabel, nu putem demonstra la ce date am dat citirile si asa mai departe), imi adauga restante lunar in ciuda faptului ca pot dovedi cu chitante ca am facut transferul de sume mentionate in intretinerea lunara (ba uneori am transferat chiar si-n plus din greseala), refuza sa imi treaca numele in coloana "proprietar" si, desi, tehnic, apartamentul inca este pe numele tatalui meu decedat, nu trece nici numele lui, ci numele mamei mele (care nu are nimic a face cu aceast apartament si care are o cota parte mai mica decat mine sau sora mea din succesiune si, deci, si din acest apartament - trecand peste faptul ca, asa cum am spus, in proces ne-am inteles ca apartamentul acesta sa imi revina doar mie), iar acum am descoperit si ca dansul, ca Presedinte si totodata Administrator, isi mareste de pe o luna pe alta salariul cu 550 Ron (fara sa prezinte la avizier vreo hotarare a unei Adunari Generale sau acte justificative in baza carora a facut aceste mariri) si isi reduce orele de incasare plati la o singura zi din saptamana, pe perioada a doar doua ore. Sunt multe alte ilegalitati care se petrec, dar ma opresc aici.
Am contestat anumite tabele de intretinere, i-am trimis contestatiile cu continut declarat si confirmare de primire, am dovada ca dansul a ridicat ceea ce i-am trimis. Cu toate acestea nimic nu s-a schimbat in urmatorul tabel de intretinere - el preluand drept "restanta" din vechiul tabel aceleasi sume pe care domnia sa le "decretase".
Am facut sesizare catre Primarie si mi s-a raspuns ca dansii considera ca "fiind mostenitoare sezinara nu indeplinesc conditiile sa solicit vreo inspectie la adresa Administratiei". Avand in vedere ca apelul ar putea sa mai dureze (din moment ce stiu ca voi fi nevoita sa fac in continuare obiectii si asupra expertizei efectuate in apel) as vrea sa stiu cum pot adresa problema cu care ma confrunt. Este evident ca nu pot astepta pana la finalizarea apelului, fiindca aceste cifre pe care domnul administrator le vehiculeaza ilegal in tabelele de intretinere ameninta sa ma afecteze in foarte scurt timp. Va rog sa imi oferiti o opinie in privinta directiei in care ar trebui sa ma indrept.