avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, am un proces pentru programul de vizita a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, am un proces pentru programul de vizita a unui minor. ...

Bună ziua, am un proces pentru programul de vizita a unui minor. În prima faza am pierdu și am făcut apel la care fostul soț a depus întâmpinare. Care este termenul pentru a combate întâmpinarea depusa?
Cel mai recent răspuns: Andreea Stancu , Avocat 17:07, 6 Februarie 2024
Bună ziua!
De regulă 10 zile.
Conform art. 471 alin.(4) C.proc.civ., in termen de cel mult 10 zile de la comunicarea intampinarii aveti posibilitatea, nu obligatia, sa depuneti la dosar raspunsul la intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă instanța pune pe internet o rezoluție care suna așa:" ... Bonym Bonym Dacă instanța pune pe internet o rezoluție care suna așa:\" ate 3918 CURTEA DE APEL PITEŞTI SECŢIA I CIVILĂ Dosar nr. 5598/109/2020 REZOLUTIE 15 ... (vezi toată discuția)
Nu am depus intâmpinare apel drinceanuremus drinceanuremus Buna ziua, in urma unui proces de divort cu minori, sa dat o sentință de custodie comună, cu un program de vizitare propus de mine ai acceptat pe fond de ... (vezi toată discuția)
Intampinare cerere custodie comuna lavvinia77 lavvinia77 Buna dimi, cum se formuleaza intampinarea pentru o cerere de custodie comuna? Mentionez ca la aceasta cerere este atasat o copie a cerficatului de nastere al ... (vezi toată discuția)