avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, soția mea a primit mărire de salariu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, soția mea a primit mărire de salariu de la 01.01..2024,un ...

Bună ziua, soția mea a primit mărire de salariu de la 01.01..2024,un leu, decizie din 25.01.2024, adusă la cunoștință în data de 05.02.2024. Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 6 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu prevede un cuantum minim sau maxim de majorare a salariului celor care 2 ani de zile au stat numai pe salariul minim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca angajatul refuza marirea salariului Victoria2023 Victoria2023 Ce se intampla daca angajatul refuza marirea salariului dupa cei 2 ani de cand este angajat? Ce poate sa faca angajatorul in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Marire de salariu -demisie carollina82 carollina82 Buna ziua, Va solicit atentia cu urmatoarea situatie: pe data de 24.06.2009 am fost instiintata pe emailul intern de catre superiorul meu ca incepand cu ... (vezi toată discuția)
Exista limite in ceea ce priveste majorarea salariilor intr-un srl? MarianCB MarianCB Buna ziua, Recent am primit minunata veste ca sotia mea este insarcinata. Ea este angajata in firma mea (srl) cu salariul minim, iar contabila mi-a ... (vezi toată discuția)