avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Doua dosare de recalculare a pensiei. Aceeasi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Doua dosare de recalculare a pensiei. Aceeasi intreprindere, ...

Doua dosare de recalculare a pensiei. Aceiasi intreprindere, aceiasi perioada, aceleasi adeverinte elberate de catre cosietatea in cauza. Ambele dosare castiga pe fond. La apelul facut de Casa de pensii dosarele sunt repartizate la doua complete diferite. Un dosar este respins, se desfiinteaza sentinta de pe fond, in celalat dosar se resoinge apelul si se aproba recalcularea. Ce este de facut in cazul primului dosar ?
Cel mai recent răspuns: romeo bratu , utilizator 18:18, 19 Februarie 2024
a venit hotararea de la Curtea de Apel, au respins si au desfiinta decizia pe fond pentru ca adverinta este cu venituri brute si ca nu are defalcate sporurile.ceva legat de o decizie icjj din 2012. Celelate decizii ICJJ nu exista pentru ei
Am inteles. Totusi, in ultimii doi ani, multi coegi de i mei au castigat si in Apel, e drept cu adevrinte incare se sepcifica sporurile nepremanente , prime si ore suplimentare, in fiecare luna si an. Este drept ca si cei de la resusrse umane au fost intelegatori si cand au aflat ca adeverintele sunt " castigatoare" la fiecare dosar nou de pensie le dadeau oamenilor si aceste adeverinte, spuna du le cum s aprocedeze , adica dupa primirez decizie de pensionare in care se specifica neluarea in considerare a veniturilor respective, a doua zi mmergeau in instanta si in maxim trei termene castigau si apelul. Asta , inainte de decizia 22 din 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte castiguri brute/nete ioanstan ioanstan As indrazni sa mai deschid o discutie referitor la adeverintele cu venituri brute pentru care s-au platit contributii la fondul de asigurari sociale conform ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie cu acord global iulius dogan iulius dogan Buna ziua De curand am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta. Am observat ca adeverintele depuse la casa de pensii cu sumele obtinute prin ... (vezi toată discuția)