avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere la I.N.M.
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere la I.N.M.

Sunt nou-venita pe forum, sunt studenta in ultimul an la drept, urmaresc cu mult interes discutiile d.voastra si as dori sa va pun o intrebare daca sunteti draguti sa-mi raspundeti: este tarziu sa incep acum sa ma pregatesc ptr examenul de admitere la I.N.M de anul acesta (ce va avea loc la sfarsitul lunii august din cate am inteles) ? :)

Cel mai recent răspuns: ContSters122837 , utilizator 13:55, 2 Februarie 2010
Nu e tarziu, mai ales ca aveti si licenta si trebuie sa invatati si pt aceasta.
Studiati site-ul Institutului National al Magistraturii: www.inm-lex.ro , unde veti gasi toate grilele care s-au dat anii trecuti si bibliografia.

Succes!
Vă mulţumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura giugiaro giugiaro intreb daca pentru admiterea in magistratura pentru postul de procuror esti conditionat de vreo vechime si daca bibliografia si tematica ptr examen sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere i.n.m dupa 5 ani experienta in domeniul juridic ca avocat ContSters126583 ContSters126583 Se considera in cazul unui avocat si cei 2 ani ca stagiar + 3 ani definitiv la cei 5 ani necesari pentru admiterea la I.N.M? Sau doar perioada dupa incheierea ... (vezi toată discuția)
Un sfat beny2 beny2 as avea nevoie de un sfat ...stiu ca acum e prea tarziu sa ma apuc de invatat pt admiterea la inm din august 2011 dar as vrea sa stiu pt 2012 pe langa nile ... (vezi toată discuția)