avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... un sfat
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

un sfat

as avea nevoie de un sfat ...stiu ca acum e prea tarziu sa ma apuc de invatat pt admiterea la inm din august 2011 dar as vrea sa stiu pt 2012 pe langa nile coduri din ce carti as mai putea studia si poate imi recomandati si niste carti de grile . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:21, 24 Mai 2011
Daca va apucati serios de invatat, participati si acum, nu aveti nimic de pierdut ( decat taxa:) ).
Carti de grile care sa se asemene cu cele de la examen nu prea exista, va recomand in schimb sa cititi Udroiu pt penal si sa studiati site-ul www.inm-lex.ro pt grilele de anii trecuti.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm ContSters178713 ContSters178713 Sal! stie cineva daca se mai da o data examen de admitere in inm la inceputul anului 2011??? am auzit tot felul de zvonuri,dar nu stiu nimic sigur. :(:(:( (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)
Admitere la i.n.m. ContSters122837 ContSters122837 Sunt nou-venita pe forum, sunt studenta in ultimul an la drept, urmaresc cu mult interes discutiile d.voastra si as dori sa va pun o intrebare daca sunteti ... (vezi toată discuția)