avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate pot da in judecata profesori?? luni la ora de mate ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

pot da in judecata profesori?? luni la ora de mate doamna mia ...

pot da in judecata profesori??
luni la ora de mate doamna mia pus 2 ca nu miam facut tema dar o aveam
iam aratato pe cea de la agebra dar nu aveam algebra dupa iam zis ca am facuto joia trecuta dar a tipat si tot a pus 2.
azi la ora de engleza un copil dadea cu cocoloase de hartie si iam zis sa inceteza si din cauza lui ma ascultat mia zis un cuvant sal traduc pe romana dar nu lam inteles bine ca era galagie am inteles good dar nu asta era cuvantul.
Cel mai recent răspuns: unadministrator , utilizator 15:40, 9 Februarie 2024
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu as da-o în judecata pe profa de romana ca nu te-a învățat sa scrii.
Accesul la justitie este un drept fundamental ..prin urmare, puteti promova o astfel de actiune, dar va trebui sa si stiti exact pentru ce o actionati in judecata.

Pentru apărarea drepturilor şi intereselor sale legitime, orice persoană se poate adresa justiţiei prin sesizarea instanţei competente cu o cerere de chemare în judecată.

Orice cerere poate fi formulată şi susţinută numai dacă autorul acesteia:
a) are capacitate procesuală, în condiţiile legii;
b) are calitate procesuală;
c) formulează o pretenţie;
d) justifică un interes.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Colegu', glumești, nu-i așa?
Ca sa dai pe cineva in judecata trebuie intocmite niste acte si tu nu prea stii sa. scrii

Calamar4925 a scris:

pot da in judecata profesori??
luni la ora de mate doamna mia pus 2 ca nu miam facut tema dar o aveam
iam aratato pe cea de la agebra dar nu aveam algebra dupa iam zis ca am facuto joia trecuta dar a tipat si tot a pus 2.
azi la ora de engleza un copil dadea cu cocoloase de hartie si iam zis sa inceteza si din cauza lui ma ascultat mia zis un cuvant sal traduc pe romana dar nu lam inteles bine ca era galagie am inteles good dar nu asta era cuvantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea sa obtin si eu timp mai mult cu copilul? pocaxxl pocaxxl Sunt intrun divort cu sotia asta e de comun acord si avem un copil de 2 ani impreuna si custodia este comuna asa zice ea. cand mia zis ca a bagat actele de ... (vezi toată discuția)
Divort, minori si familie bubuca bubuca Buna ziua.as dori sa pun si eu o intrebare. In anul 2007 am divortat in romania eu fiind in strainatate impreuna cu copilul.in 2010 sa terminat procesul la ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? interesant artur8411 artur8411 buna seara azi am fost chemat la polititie in audienta de invinuit cu problema: sant acuzat cu inselatiune, abuz de incredere, si distrugere. dar nam ... (vezi toată discuția)