avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plagere Tergiversare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plagere Tergiversare

Buna ziua ,doresc sa fac o plangere de tergiversare(sper sa fie denumirea corecta )catre politie in solutionare mai rapida a unui caz trimis la parchet ,dar nu stiu cum se face ce sa scriu in plangerea respectiva sper sa puteti ajuta Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters126857 , utilizator 14:36, 6 Februarie 2010
plingerea pentru tergiversarea cercetarilor de catre politie se adreseaza procurorului.numai el se poate pronunta cu privire la acest aspect.
impotriva tergiversarilor de catre procuror se face la prim procuror.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere ContSters83381 ContSters83381 Buna seara,sunta parte vatatmata din aprilie 2011 in doua dosare penale care sau conexat.nici pana la aceasta data nu mi-a venit nicio citatie nimica in ... (vezi toată discuția)
Plangere la procuror pt tergiversarea activitatii politistului sinlesa sinlesa in urma unui proces , Tribunalul a casat sentinta Judecatoriei si de peste 1 an, procurorul a trimis dosarul , la politie pt : \" trimite cauza ... (vezi toată discuția)
Falsificare de semnatura d.nichifor d.nichifor in urma cu doi ani am depus o plingere la politie in care acuzam faptul ca doua persoane mi-au falsificat semnatura in urma careia am fost prejudiciat de ... (vezi toată discuția)