avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat, am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat, am fost impreuna cu un ...

Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat, am fost impreuna cu un baiat acum cativa ani, am cumparat un teren cu banii dintr-o donatie data de o persoana amandurora, apoi am facut credit in banca si am ridicat casa, ratele creditului fiind achitate doar de mine, creditul fiind pe numele meu.Ne-am despartit si fostul mi-a cerut o suma de bani pe care o imprumutase de la banca pentru casa, dar suma respectiva nu a fost folosita doar pentru casa, eu i-am restituit suma de bani. Ulterior, am vandut casa si fostul meu afland imi cere in continuare bani pe motiv ca si el a contribuit la casa, cu toate ca a luat bunuri din casa cand ne-am despartit. Are vreun drept sa imi ceara in continuare bani? Chiar daca eu am achitat tot creditul?ce drept mai are sa imi ceara bani? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 22:34, 7 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nici un drept sa va ceara si nu-i mai dati nici un ban sub nici un motiv . Cel mai bine ar fi sa intrerupeti orice comunicare cu aceasta persoana , blocati-l si nu-i mai raspundeti in nici un fel , este doar un profitor fara scrupule . Ar trebui totusi sa pastrati dovezile pentru suma restituita , chiar si pentru lucrurile pe care le-a luat din casa in caz ca-i vine ideea sa va cheme in instanta cu toate ca nu cred asta . Practic nu are cum sa dovedeasca niste investitii pe care nu le-a facut iar daca au trecut deja 3 ani , e prescrisa orice presupusa datorie .
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2024
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața! vă rog, Învățați-mă cum sa procedez! cu ... florinpetroi florinpetroi Buna dimineața! Vă rog, Învățați-mă cum sa procedez! Cu 3 ani in urma, sora mea, a achiziționat un apartament prin credit imobiliar/ipotecar ... (vezi toată discuția)
Rata neachitata maria tofan maria tofan Fostul sot a contractat un credit ptr.a cumpara o masina (Dacia).Ramas fara serviciu nu si-a mai achitat ratele de aprox.3 ani. Se poate rasfrange si asupra ... (vezi toată discuția)
Refuz plata rata credit dupa divort robertn90 robertn90 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea speta: In urma cu cativa ani am luat un credit in numele meu. O parte din bani i-am folosit in scop personal, o ... (vezi toată discuția)