Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat, am fost impreuna cu un baiat acum cativa ani, am cumparat un teren cu banii dintr-o donatie data de o persoana amandurora, apoi am facut credit in banca si am ridicat casa, ratele creditului fiind achitate doar de mine, creditul fiind pe numele meu.Ne-am despartit si fostul mi-a cerut o suma de bani pe care o imprumutase de la banca pentru casa, dar suma respectiva nu a fost folosita doar pentru casa, eu i-am restituit suma de bani. Ulterior, am vandut casa si fostul meu afland imi cere in continuare bani pe motiv ca si el a contribuit la casa, cu toate ca a luat bunuri din casa cand ne-am despartit. Are vreun drept sa imi ceara in continuare bani? Chiar daca eu am achitat tot creditul?ce drept mai are sa imi ceara bani? Multumesc!
Etsy123
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu are nici un drept sa va ceara si nu-i mai dati nici un ban sub nici un motiv . Cel mai bine ar fi sa intrerupeti orice comunicare cu aceasta persoana , blocati-l si nu-i mai raspundeti in nici un fel , este doar un profitor fara scrupule . Ar trebui totusi sa pastrati dovezile pentru suma restituita , chiar si pentru lucrurile pe care le-a luat din casa in caz ca-i vine ideea sa va cheme in instanta cu toate ca nu cred asta . Practic nu are cum sa dovedeasca niste investitii pe care nu le-a facut iar daca au trecut deja 3 ani , e prescrisa orice presupusa datorie .
Rata neachitata
maria tofan
Fostul sot a contractat un credit ptr.a cumpara o masina (Dacia).Ramas fara serviciu nu si-a mai achitat ratele de aprox.3 ani.
Se poate rasfrange si asupra ... (vezi toată discuția)