avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am și eu o întrebare poate angajatorul sa mă mute ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am și eu o întrebare poate angajatorul sa mă mute după o ...

Am și eu o întrebare poate angajatorul sa mă mute după o tura pe alta fara acordul meu?Mulțumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:19, 10 Februarie 2024
Detaliati ..turele le aveti mentionate in contract?
Da adică este specificat că se lucrează în 2 schimburi

Au mai mutat pe uni colegi și i-au pus să semneze daca sunt de acord.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
In acest caz, va trebui acordul dvs.
Da se lucrează în 2 schimburi tura a și tura b

Cornel Vasile a scris:

Detaliati ..turele le aveti mentionate in contract?

Reiterez: In acest caz, va trebui acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucru in schimburi mihaibocancea mihaibocancea Buna seara, Am o intrebare referitoare la lucru in schimburi. O persoana care are copil minor,sotul si sotia lucreaza intr un singur schimb dar ture ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru al salariatilor trebuie afisat la puncul de lucru? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 In magazinul nostru desi se lucreaza in 2 schimburi,programul de lucru nu este afisat la punctul de lucru.Acest fapt a dat nastere unor discutii intre ... (vezi toată discuția)
Ora de incepere si sfarsit a programului de lucru max36 max36 Am fost anuntat ca incepand de Luni programul de lucru se schimba din 8 ore/zi in 12 ore cu 36 liber,,ora de incepere a programului fiind 16.00 si cea de ... (vezi toată discuția)