avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem 2 frați. Am obținut prin uzucapiune de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem 2 frați. Am obținut prin uzucapiune de la părinții ...

Suntem 2 frați. Am obținut prin uzucapiune de la părinții noștri casa și teren. Am declarat la primărie (impozite și taxe locale) aceste bunuri obținute prin uzucapiune. Cum vom plăti impozitul terenurilor ??? Fiecare frate jumătate din impozit.... (pentru ca sora mea nu vrea sa stea de vorba cu mine , ce pot sa fac??)

Alte discuții în legătură

Mostenire ady88 ady88 Buna ziua. Mama mea a decedat in 2008, am o sora in viata, un frate decedat si o sora de mama decedata. Vrem sa dezbatem mostenirea dupa parinti, insa casa ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc eufortune eufortune in urma decesului ambilor parinti, ne-am ales, noi(3 frati), cu o mostenire.Multa vreme am evitat sa facem succesiunea, deoarece nu am avut si nu avem nici o ... (vezi toată discuția)
Testament sau ce......? johnnydanut johnnydanut Buna seara ! De curand mama mea a decedat si a ramas doar tata. Inainte de moarte au stabilit ca un teren pe care e casa lor sa-mi revina mie iar altul (de ... (vezi toată discuția)