avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Actiunile disciplinare pentru studenti
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Actiunile disciplinare pentru studenti

Actiunile disciplinare pentru studenti
Cel mai recent răspuns: Blue27 , utilizator 12:02, 8 Februarie 2024
Avand in vedere ca stiu caz concret legat de 2 studenti care au facut sex in public in baia unui club si au fost si filmati facand asta fara sa primeasca sanctiuni care sunt sansele ca cineva sa fie sanctionat sau chiar exmatriculat pentru comentarii online? Sunt atacat in mesaje de un nenorocit de musulman care ameninta ca mi-a gasit facultatea si i-a contactat sa ma exmatriculeze dupa ce am comentat ca profetul lor a fost un pedofil (ultima nevasta a avut 6 ani) si ca islamul este o religie misoginistica si plina de ura (uraste arta, femeile, lgbt, alte religii si mai ales evreii si cei care parasesc islamil, e pana si impotriva cainilor), spunandu-mi in mesaj in acelasi timp despre cum avem o tara saraca si femeile noastre sunt niste curve care ajung sa fie cu arabi. Tin sa adaug ca asta nu a avut nicio legatura cu rasa, mai ales ca comentariul a fost adresat unui tip alb si nu e prima data cand ii spun unui tip alb ca urasc islamul. Pe langa asta discutiile nu au fost cu studenti sau alti membrii ai facultatii
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2024
Blue27, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parteneriate civile sau casatorii? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Astăzi, 21 iulie 2015, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis, într-un proces intentat Italiei, că statul este obligat să acorde o recunoaștere ... (vezi toată discuția)
Justificarea interdictiei purtarii valului islamic in belgia rebecca lavinia rebecca lavinia incalcarea libertatilor religioase nerespectarea valorilor cultural-religioase (vezi toată discuția)