avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! Am o sora in varsta de 58 ani . Locuieste ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! Am o sora in varsta de 58 ani . Locuieste la casa ...

Buna ziua ! Am o sora in varsta de 58 ani . Locuieste la casa , singura,iar vecinii din din spatele casei sunt de iehnie roma , care fac dezastrul , in idea de a o face sa le vanda lor casa si sa plece de acolo. In unele probleme ,de i le fac tiganii , ea mai apeleaza la politie , in speranta ca o ajuta si pe ea. Numai ca politia locala , in loc sa inteleaga care este situatia , tot ei ii dau amenda.A fost amendata si pe motiv ca avea o foarfeca veche agatata in gard , in curtea ei (agatata cu sfoara pe un gard de beton ). Zilele trecute , tiganii au atacat-o in curte (aruncand peste gard cu pietre in ea ) , iar ea a chemat politia si ca drept dovada ,politaiul a batut-o , i-a sucit mana si a dat cu ea de asfalt , ia dat cu piciorul in coaste....ceva jalnic , pe motiv ca zic ca ea e "nebuna" . La prima vedere asi zice ca politia locala ii apara pe tigani. Azi a primit de la postas , 5 plicuri cu amenda .4 amenzi pe data de 30.01.24 , si 1 pe data de 31.01.2024. Sora mea spune ca nu stie care este motivul de i-au dat amenda pe data de 30.01.24 , pentru ca ea nici nu a fost acasa. Iar pe 31.01.24 , s-a intamplat evenimentul de au dat cu ea de pamant. Va rog frumos , spuneti-ne ce avem de facut in cazul acesta . Putem sa-l dam in judecata pe politai? A cam intrecut masura.....
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2024
varvarica, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, DA, contestati amenzile la judecatorie. Formulati si plangere la parchet impotriva politistilor. Sora dvs. sa-și scoata si un certificat medico-legal, din care sa reiasa leziunile suferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie contra unui vecin violent ancristida ancristida Buna ziua. Va rog mult, as dori sa stiu exact ce implica depunerea unei reclamatii la o sectie de politie. Mai exact, un vecin are probleme cu trotuarul din ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri intre vecini - amenzi Daniel_Andrei Daniel_Andrei Buna ziua si bine v-am gasit...din pacate fac parte din userii cu oarece probleme. M-am mutat in urma cu un an la o casa intr-o localitate din Ilfov. Cateva ... (vezi toată discuția)
Amendare de catre garda de mediu pentru zgomot ContSters83715 ContSters83715 Doresc formularea a 2 propozitii esentiale care sa determine Garda de Mediu sa amendeze zgomotul ! multumesc - are cineva experienta, a mai facut cineva asa ... (vezi toată discuția)