avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!! Stie cineva unde s-a mutat arhiva IMGB? O ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!! Stie cineva unde s-a mutat arhiva IMGB? O adresa, ...

Buna ziua!! Stie cineva unde s-a mutat arhiva IMGB? O adresa, un numar de telefon?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 8 Februarie 2024
S.C. Best Archive S.R.L.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere grupa munca zbrancav@yahoo.com zbrancav@yahoo.com adresa IMGB DOSAN GRUP de unde as putea obtine vechimea cu privire la grupa de munca. va multumesc. (vezi toată discuția)
Salutare as vrea sa precizez ca tatal meu a lucrat la imgb 1970-1980 ... StelianQ StelianQ Salutare as vrea sa precizez ca Tatal meu a lucrat la IMGB 1970-1980 Undeva prin 1971 avand un accident grav de munca ntrand la pensie de handicap 5 ani de ... (vezi toată discuția)
Arhiva tlhs bucuresti. Alin Blaj Alin Blaj Am lucrat ca Strungar in perioada 1970-- 1983 unde gasesc arhiva pt adeverința de Grupa 2. Ma numesc Scarlat Ghiorghe- si locuiesc în orașul Voluntari jud ... (vezi toată discuția)