avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, vă rog frumos dacă puteți să îmi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, vă rog frumos dacă puteți să îmi răspundeți, ...

Bună ziua, vă rog frumos dacă puteți să îmi răspunde-ți, am nevoie de un sfat, dețin un teren extravilan și o clădire pe acel teren, am nevoie de domiciliu dacă eu obțin un nume de stradă și număr, pot sa îmi fac domiciliul ?. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Kyuna76 , utilizator 19:56, 8 Februarie 2024
Depinde ce clădire e ala, daca nu e locuinta, nu aveti unde sa va faceti domiciliu.
Mulțumesc pentru raspuns. Trebuie să schimb destinația clădirii în locuită?
Da.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare taxe locale 2016 - locuinta taxata ca sediu firma datorita autorizatiei de constructie costel20 costel20 buna ziua,detin un imobil construit in 2008 P+M,construit in baza unei autorizatii de constructii eliberata de primarie pentru constructie sediu ... (vezi toată discuția)
Magazie transformata in casa danielrot danielrot Buna ziua, In urma cu vreo 15 ani am cumparat o cladire din caramida, foarte solida, folosita de comunisti drept magazie de cereale. Am transformat-o in casa, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta aura62 aura62 Buna seara tuturor, va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la calcularea impozitului pe locuinta in urmatoarele conditii: -mentionez ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)