avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am primit o notificare de la ANAF pentru anul 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am primit o notificare de la ANAF pentru anul 2018

Buna ziua. Am primit o notificare de la ANAF pentru anul 2018 precum ca am de plata o suma conform declaratiei unice (nu am depus) ptr venituri din dividende obtinute de SRL. Eu am o societate SRL ,de ani de zile,unde platesc toate taxele si impozitele legale.deci profit si dividende impozitate. Nu inteleg de ce trebuie sa platesc si aceste contributii ?? Eu stiu ca nu am platit pana acum. Multumesc ptr raspuns. Cu respect.
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Dividende din venituri realizate in 2016 Jey82 Jey82 Buna ziua, in cazul in care in anul 2018 am distribuit dividende din venituri realizate in 2016 este nevoie de depunerea declaratiei unice si a platii ... (vezi toată discuția)
Dividende - impozit szleventee szleventee Buna, Am inteles ca intr-o firma platitoare de impozit pe venit, in total dividendelor se aplica un impozit de 2%(imp. venit)+16%(imp. dividende). Este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj + asociat in srl Victor2008 Victor2008 Buna Ziua, Beneficiez de indemnizatie de somaj si doresc sa infiintez un SRL ca asociat unic sau cu 2 asociati. In cadrul acestui SRL voi avea activitati ... (vezi toată discuția)