avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine plătește în final onorariu avocat dacă la o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine plătește în final onorariu avocat dacă la o plângere ...

Cine plătește în final onorariu avocat dacă la o plângere penală suspectul își i a avocat și plângerea se dovedește a fi nefondată?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:55, 10 Februarie 2024
Plangerea a ajuns in instanta?
Nu și sper să nici nu ajungă

Nu a ajuns,dar cum se pot recupera banii cheltuiți cu avocatul in această stare dacă suspectul se găsește nevinovat?
adriandimitriu a scris:

Plangerea a ajuns in instanta?

Nu se pot recupera , spuneți mulțumesc ca ați scăpat.. Nu sunteți într un proces civil unde cheltuielile de judecata cad în sarcina părții care pierde procesul..
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Doar cheltuielile de judecata se recupereaza. Uneori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti CosminV CosminV Salutari la toata lumea. Am si eu un vecin ce ma cheama in judecata pe mine si pe sotia pt "granituire" facand o plangere unde spune tot felul de ... (vezi toată discuția)
Comision de succes anamariamed anamariamed Buna ziua, Familia mea este parte intr-ul proces penal si ceea ce ma intereseaza este daca comisionul de succes acordat avocatului ( in cazul in care vom ... (vezi toată discuția)
Repartizare chelt avocat cmd_ro cmd_ro Cum se repartizeaza cheltuielile cu onorariul avocatului , la toti locatarii sau numai locatarului care este dat in judecata pentru restanta ? (vezi toată discuția)