avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pentru dividendele obtinute din activitatea SRL ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pentru dividendele obtinute din activitatea SRL trebuie declaratie unica?

Buna ziua
Pentru dividendele obtinute din activitatea SRL trebuie depusa declaratia unica si platite taxe conform acesteia ? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:10, 9 Februarie 2024
Impozitul pe venitul din dividende se oprește, se declara si se plătește de catre firma. Dumneavoastră încasați venitul net.
Pentru acest venit net din dividende, dacă depășește plafonul celor 6 sau 12 salarii, veți depune declaratia unica și veți plăti doar contribuție la sănătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit si cass pentru venituri din activitati independente + dividende danmitroi10 danmitroi10 Buna ziua, O persoana fizica obtine venituri din activitati independente de 20.000 lei/an la care se adauga venituri din dividende de 10.000 lei/an (ambele ... (vezi toată discuția)
Magazin online emma.dn97@yahoo.com emma.dn97@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa îmi deschid un magazin online de haine, mai exact pe Facebook și Instagram. As vrea sa înființez și o firma pentru ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit din investitii la bursa si cryptomonede MariusDanPopa MariusDanPopa Declaratia Unica 212: Sa spunem ca am obtinut venituri, ca persoana fizica, din investitiile la bursa in Romania: 100000 RON. Din venitul obtinut insa am ... (vezi toată discuția)