avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am și eu o întrebare. După moartea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am și eu o întrebare. După moartea tatălui fratele ...

Buna seara! Am și eu o întrebare.
După moartea tatălui fratele cel mijlociu ne-a chemat în judecată pentru ieșirea din indiviziune, după terminarea procesului a rămas cu etajul casei pe care acest timp l-a modificat a mai ridicat acoperișul casei cu inca 1,5m pe partea din spate. Acum după 25 de ani sub pretextul că vrea să pună tabla pe casa, a dat acoperișul casei jos și s-a mai înălțat cu încă 1,5m pe fata și spatele casei fara sa ne întrebe și pe noi daca suntem de acord cu asta. Nu știu dacă poate obține o autorizație de construcție atâta vreme cât la parter locuiește mama și cu inca un frate. Problema este că el solicita bani pentru întreaga lucrare pe care o face. Ce modalități legale exista pentru asemenea situație.
Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Este sau nu indiviziune fortata??? coman ioan coman ioan Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am cumparat de la stat un apartament intr-o casa veche de peste 200 de ani.Casa are parter (un magazin) si ... (vezi toată discuția)
Casa cu proprietatea in devalmasie detin 1/4 din casa parinteasca ... dorina49 dorina49 CASA CU PROPRIETATEA IN DEVALMASIE Detin 1/4 din casa parinteasca in care locuieste o sora, ea detine 1/3 din casa. Dupa 1990 a construit lipit de casa ... (vezi toată discuția)
Iesire din diviziune pascudumitru pascudumitru Mama mea detine 3/4 din casa iar fratele ei detine 1/4 , noi am vrea sa renovam casa si sa mai construim o anexa la casa . Am cerut fratelui un acord scris ... (vezi toată discuția)