avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am dat un concurs în cadrul unei primării și în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am dat un concurs în cadrul unei primării și în urma corectării ...

Am dat un concurs în cadrul unei primării și în urma corectării cât și a contestației am fost declarat respins. Însă considerând că acțiunea de corectare și rezolvare a contestației a fost efectuată nedrept am mers să depun plângere la poliție pentru abuz în serviciu. Cei de la poliție m-au îndrumat către instanța de contencios administrativ însă eu nu consider corectă această abordare întrucât mi-a fost îngrădit dreptul la un loc de muncă mai bun . De ce nu cercetează poliția acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:16, 11 Februarie 2024
Bună seara ! Politia nu cercetează pentru că, nu ati furnizat niciun element din care sa rezulte existența unui abuz în serviciu. Nu zic ca nu se pot face abuzuri, însă nu cred ca e cazul la dumneavoastră. Angajați un avocat sa va reprezinte în contencios administrativ sau sa va redacteze plângerea penală pentru abuz.
Politia cerceteaza savarsirea unor infrcatiuni, iar din ce date ati furnizat aici nu reiese asa ceva ..in opinia mea, Politia v-a indrumat corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament concurs - recorectarea tuturor lucrarilor dupa o contestatie alinedelea alinedelea Daca in cadrul unui concurs la o companie de stat pentru ocuparea unor posturi, dupa corectarea si afisarea rezultatelor, comisia centrala in urma unei ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale dupa castigarea contestatiei la amenda politist mimi000 mimi000 am fost amendat pe nedrept de un politist am contestat si s-a anulat amenda si procesul verbal dar nu am cerut cheltuieli de judecata . Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Impotriva cui se actioneaza? Just-drept Just-drept Am depus o petitie pentru rezolvarea a unei probleme catre institutia A. Impreuna cu petitia am depus si inscrisuri doveditoare. Institutia A, nu a putut sa ... (vezi toată discuția)