DAN POPESCU a scris:
Plangerea penala daca,sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunilor de fals,uz de fals,abuz in serviciu,trebuie formulate impotriva faptuitorilor.
D-le avocat Popescu,
Din pacate, nu prea am incredere ca procurorii si judecatorii din penal imi vor da dreptate. Am mai trecut prin asemenea situatii, procurorii dau NUP la plangere, iar judecatorul de camera preliminara imi va respinge plangerea impotriva ord. de NUP a parchetului. Si atunci, am dat-o in bara pentru ca nu mai exista nici o cale de atac impotriva hotararii penale data de judecatorul de camera preliminara in baza art. 341 alin 6, lit. a) cpp.
Nu ar fi mai bine sa atac in contencios administrativ raspunsul institutiei A ce mi-a respins cele solicitate in petitie, aratand ca institutia A ce trebuia sa imi solutioneze petitia, mi-a respins solicitarea mentionata in petitie in baza celor mentionate in adeverinta de catre institutia B?
Iar in instanta de contencios administrativ, voi solicita daune morale de la institutia A, si, in cazul cand judecatorul va vedea ca am dreptate in baza probelor ce le voi depune la dosar si imi va admite actiunea impotriva paratei (institutia A) care va fi buna de plata la daune morale fata de mine, aceasta din urma (institutia A), sa depuna plangere penala impotriva functionarului de la institutia B care a emis o adeverinta cu mentiuni necorespunzatoare adevarului.
De ce sa depun eu plangere penala impotriva functionarului de la institutia B? Eu nu am apelat la institutia B in vederea rezolvarii problemei mele, ci institutia A a apelat la serviciile institutiei B, dar institutia B, nu si-a facut treaba, ci a falsificat, asa ca in opinia mea, institutia A trebuie sa depuna plangere impotriva institutiei B pentru fals, abuz in serviciu s.a.m.d.
Pana la urma, cum sa procedez?