avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbarea pretului din anuntul de oferta vanzare, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbarea pretului din anuntul de oferta vanzare, legea 17/2014

Dupa incheierea procedurii de vanzare a unui teren extravilan in care nu s a primit nicio oferta, dupa eliberrea adeverintei de la primarie precum ca terenul este liber la vanzare, mai trebuie respectat pretul din oferta sau sau se poate schimba, in sus sau in jos.
Cel mai recent răspuns: romeo bratu , utilizator 20:03, 10 Februarie 2024
Prețul nu se poate modifica.
Doar dacă parcurgeți din nou etapele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2024
raluk0207, utilizator
Multumesc, am inteles, dupa ce primesc adeverita de la primarie precum ca terenul poate fi vandut oricarei persoane, trebuie sa respect pretul din oferta. In aceasta situatie, dar nelegat de pret, mai sunt necesare avizele de la directia agricola, ministerul culturii, man , etc ?. Asta in ideea de a aproxima durata procedurii de vanzare. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare liberă teren arabil extravilan în condițiile legii bibliopod bibliopod Vânzare liberă teren arabil extravilan în condițiile legii Mai precis am depus o ofertă de vazare a unui teren extravilan, au fost indeplinite condiile ... (vezi toată discuția)
Preemptorul accepta oferta de vanzare dar nu cumpara florinuzy florinuzy In cazul unei tranzactii cu un teren agricol extravilan, preemptorul (arendasul) accepta oferta de vanzare afisata pe site-ul primariei dar nu cumpara ce se ... (vezi toată discuția)
Legea de vanzare-cumparare a terenurilor agricole 17/2014 heavenz heavenz Intrebarea mea se refera la legea 17/2014 , detinem 20HA la asociatie si vroiam sa va intreb legat de aceasta noua lege, noi vom depune oferta la Primarie de ... (vezi toată discuția)