avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vă salut! Vreau sa cumpăr un apartament prin credit, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vă salut! Vreau sa cumpăr un apartament prin credit, dar am ...

Vă salut! Vreau sa cumpăr un apartament prin credit, dar am câteva nelămuriri. Pe cartea funciară și pe releveu apar 2 balcoane, dar ele nu sunt construite, iar terenul de sub ele fiind concesionat.
Apartamentul a fost cumpărat de actualul proprietar tot prin credit, tot cu aceeași problemă, deci a mai fost verificat.
Cum le as putea construi în legalitate? M am gândit că aș putea să obțin o autorizație de renovare imediat după ce le am ridicat.
Ce riscuri pot să apară daca e să cumpăr apartamentul așa?
Ce riscuri pot să apară daca mă apuc sa construiesc balcoanele?

Alte discuții în legătură

Balcon construit pe teren concesiune primarie adrian7611 adrian7611 buna ziua am o extindere a apartamentului (balcon) facuta pe teren concesionat de la primarie. apartamentul este cumparat cu acea extindere ar aceasta apare ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate cu balcon contruit la parter shokaliptiku shokaliptiku buna seara. problema sta in felul urmator: avem in plan sa cumparam apartament la parter + balcon. balconul apare in acte ( act vanzare cumparare - ... (vezi toată discuția)
Buna seara! doresc sa achizitionez un apartament prin credit ... Loredana  Lori Loredana Lori Buna seara! Doresc sa achizitionez un apartament prin credit ipotecar. Mentionez faptul ca apartamentul are si un balcon construit fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)