avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua sunt angajat la o instituție de stat și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua sunt angajat la o instituție de stat și dețin și ...

Bună ziua sunt angajat la o instituție de stat și dețin și funcția de Manager Transport în cont propriu.Întrbarea mea este cum îmi pot da demisia din această funcție de manager transport ?? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:49, 11 Februarie 2024
Ptin depunerea unei cereri de demisie din functia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! impreuna cu tatal meu, am deschis o firma de transport ... adinaioana34@icloud.com adinaioana34@icloud.com Buna ziua! Impreuna cu tatal meu, am deschis o firma de transport marfa. Amandoi suntem administratori, avem parti egale, 50/50. In plus, el este si sofer iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu are o societate cu activitate in transport ... MadalinaLavinia MadalinaLavinia Buna ziua, Sotul meu are o societate cu activitate in transport marfa, poate incheia cu mine un contract de colaborare cu privire la activitatea de manager ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat de transport persoane swetangelus swetangelus Buna ziua. Eu lucrez intr o institutie publica(primarie), si de curand am absolvit cursul pentru obtinerea atestatului pentru activitatea de transport rutier ... (vezi toată discuția)