avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am act proprietate donatie din 2004 ..cum as putea sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am act proprietate donatie din 2004 ..cum as putea sau ce demersuri ...

Am act proprietate donatie din 2004 ..cum as putea sau ce demersuri sa fac pt a fi titular unic sau as putea sa vand proprietatea cu sau fara act donatie
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2024
Username 50, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:28, 11 Februarie 2024
Contractul de donație este act de proprietate. Puteți sa faceți ce vreți cu bunul.
Dacă imobilul v-a fost donat doar dvs, deja sunteți proprietar unic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietate apartament Raul23 Raul23 Acum 10 ani fiul meu a obtinut un credit ipotecar pentru mine , dupa ce am achitat ratele la banca pentru apartament si creditul s-a terminat el numai este de ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare cumparare/donatie francuradu francuradu Buna ziua, Ma intereseaza achizitionarea unui aparatament; am aflat ca acel apartament este dobandit prin act de donatie de cele 2 mostenitoare de drept, ... (vezi toată discuția)
Între mine și bunicul s-a încheiat un act de vânzare-cumpărare cu uzufruct viager. el ar dori să-l vândă, iar eu sunt de acord. care sunt procedura și costurile? maryflory231991 maryflory231991 Buna ziua!Intre mine și bunicul meu s-a încheiat un act de vânzare cumpărare cu uzufruct viager.El ar dori sa vândă acest apartament,iar pentru asta ... (vezi toată discuția)