avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, am si eu o întrebare. Copilul meu in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, am si eu o întrebare. Copilul meu in varsta de 2 ani, ...

Buna ziua, am si eu o o intrebare.
Copilul meu in varata de 2 ani, si 3 luni, nu a primit alocatie deloc pana acum, pentru ca nu era semnatura tatalui...
La naștere, in certificatul de naștere, a fost trecut fostul sot al mamei.
Am deschis proces pentru tagada paternității, am efectuat testul ADN, am obținut custodia completa si exclusiva a micutului. (Alcool si alte probleme la mama).
Acum astept hotararea definitiva, pentru ai reface certificatul de naștere...
Întrebarea mea e...v-a primi micutul alocatia completa de la nastere? 2 ani si cateva luni ?!...Sau doar o parte din ea...sau...
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2024
gLa991, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 13 Februarie 2024
Doar din urma pe maxim 12 luni.
Deci, daca voi depune actele in aprilie sa zicem, vom primi doar pe ultimele 12 luni din aprilie in spate?
Deci cateva luni x 290 lei, si cateva de x600 lei ?!
Restul se vor pierde...
Chiar daca voi avea o hotarare judecatoreasca prin care voi dovedi ca am incercat si mai repede sa fac actele, dar nu sa putut din cauza..."tagada paternității "...procesul e deschis de dinainte sa împlinească micutul 1 an.

Cornel Vasile a scris:

Doar din urma pe maxim 12 luni.

Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2024
gLa991, utilizator
Da, veti primi doar pe ultimele 12 luni din aprilie in spate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea custodiei minorului de catre mama, care recunoaste adulterul avut loc in timpul separarii in fapt Anonimus00 Anonimus00 Buna ziua! Sunt casatorita de 12 ani, casatorie din care au rezultat 2 minori, primul fiind recunoscut de catre tata, al doilea fiind motivul intentarii de ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Veronica1990 Veronica1990 Buna ziua, La inceputul acestei luni am avut ultimul termen in divortul cu sotul meu, in urma caruia s-a admis cererea de divort si s-a pronuntat solutia de ... (vezi toată discuția)
Tăgadă paternitate wetrose wetrose Va salut, Speta este urmatoarea: am deschis proces de tagada paternitate(minor nascut in 2016).cum am ajuns aici........am cunoscut-o pe actuala sotie in timp ... (vezi toată discuția)