avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unchiul meu e proprietar in acte la o mașină ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unchiul meu e proprietar in acte la o mașină ,mașină a rămas ...

Unchiul meu e proprietar in acte la o mașină ,mașină a rămas la fostul bărbat al verișoarei mele care au divorțat, între unchiul meu și și ei a existat un contract de comodat in anul 2015 care a fost pentru 5 ani și a expirat dupa expirarea contractului de comodat fostul soț refuza sa îi înapoieze mașină unchiului meu ,intre unchiul meu și el nu exista nici un contract de vânzare ,unchiul meu de atuncea plătește anual impozitul pe această mașină ce se poate face sa își recupereze masina?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 10:36, 12 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prima dată se trimite o notificare pentru restituirea bunului. Dacă persoana nu restituie mașina, atunci se face o acțiune civilă în instanță și, de asemenea, se va depune o plângere la poliție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare de masina pomik pomik buna ziua vreau sa va spun intamplarea mea sunt utilizatorul unei masini in baza unui contract de comodat incheiat intre mine si proprietarul masinii care este ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere - retinere autoturism, presiuni retragere plangere penala Julian1 Julian1 Buna ziua, In 15 aprilie 2015 am angajat un sef de echipa (firma de constructii), i-am dat masina de servicii (un seat inca) pentru aprovizionarea cu ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac o plangere penala dorulet75 dorulet75 Am dat spre comodat un autoturism dacia catre o persoana. Respectiva persoana e de rea credinta. Conform contractului de comodat el platea impozitul,reparatii ... (vezi toată discuția)