avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere valoare redusa - Contestatie admisa
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere valoare redusa - Contestatie admisa

Ce se întâmplă cu o creanță pentru care recuperatorul a inițiat in instanta o cerere de valoare redusa, dar in urma întâmpinării mele i-a fost respinsa (in urma prescripției)? El acum poate vinde altui recuperator acea creanță sau poate iniția peste câteva luni o alta cerere de valoare redusa sau chiar o cerere de executare silita?
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2024
Mihai9012, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai9012 , utilizator 18:16, 12 Februarie 2024
Pt a va executa silit trebuia sa aibă un titlu executoriu adică hotărârea judecatoreasca pe care a încercat sa o obțină.Daca cererea a fost respinsa nu are cum sa va execute silit..
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Stiu ca nu are cum sa ma execute silit. Eu ma refeream la altceva. Daca poate sa initieze o alta actiune separata in instanta pentru aceeasi creanta, sau daca o poate vinde mai departe altui creditor.
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2024
Mihai9012, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita grigoresabina grigoresabina am primit o decizie de executare silita pe 03/02/2012 dupa ce tribunalul a respins cererea formulata pe calea somatiei de plata de catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita si contaminarea creditelor marystelv marystelv Am un credit de nevoi personale din 2007 la banca P. Apoi in 2008 am facut un credit ipotecar la banca VB . In prezent cele doua rate insumate au valoarea ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu mihaigaby mihaigaby Daca am un titlu executoriu cu sechestru pe apartament din 19.12.2006 din partea .... care a cesionat creanta si nu au facut nimic pina acuma. Pot sa le cer ... (vezi toată discuția)