avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asi vrea sa repar partea din spate a casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asi vrea sa repar partea din spate a casei

Buna ziua! Asi vrea sa repar partea din spate a casei care se afla dinspre vecini si nu este nici gard. Curtea este in coproprietate. In partea din spate locuieste o familie, partea din fata este mostenita de o persoana care nu locuieste acolo si nu am date de contact.Daca am acceptul vecinului care locuieste acolo pot sa intimpin probleme din partea celui care nu sta acolo?
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2024
JULIA59, utilizator

Alte discuții în legătură

Recostruirea gardului la strada Toni G Toni G Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: sunt in umatoarea situatie: suntem 4 familii intr-o casa care a fost nationalizata. Am cumparat apartamentul de la Icral ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video imobil, in exterior cris2d2 cris2d2 Buna ziua. As dori sa imi montez un sistem de supraveghere de exterior, format din doua camere video, una montata pe peretele dinspre strada al casei, cealalta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am cumpărat o casa de colonie din alea care stau ... Tupu Tupu Bună ziua am cumpărat o casa de colonie din alea care stau două familii noi intre timp am constriut alta casa pe terenul nostru iar partea noastră de casa ... (vezi toată discuția)