avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Ca si angajator trebuie platite taxe pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Ca si angajator trebuie platite taxe pe salariu daca ...

Buna ziua ! Ca si angajator trebuie platite taxe pe salariu daca angajatul si-a dat demisia doar dupa cateva zile ? (mai exact un angajator de prestari servicii cere suma de 330 de lei pt cartea de munca pe saptamana.. Ma gandesc ca, ca si angajat daca nu esti multumit nu ar fi corect sa iti opreasca cei 330 de lei, abia dupa o luna ar fi corect sa opreasca acei bani.. Nu am gasit mai nimic pe acest subiect de asta intreb. Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 12 Februarie 2024
Angajatorului are obligatia sa plateasca toate contributiile si impozitele aflate in sarcina sa, precum si sa retina si sa vireze contributiile si impozitele datorate de salariati, in conditiile legii.

Asadar, angajatorul si nu salariatul plateste contributiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal emylyc emylyc Buna ziua! In timpul concediului prenatal angajatorul mai plătește cartea de munca? Sunt angajata cu carte de munca pentru un program de 8 ore pe un ... (vezi toată discuția)
Nou angajat Madalinnn1 Madalinnn1 Buna ziua. De 5 luni de zile sunt angajat intr o frizerie, si de puțin timp am aflat ca statul plătește cartea de munca si salariul minim pe economie noului ... (vezi toată discuția)
Salar tud0r tud0r Buna ziua, Este legal ca angajatorul să iși oprească din salariul Brut și taxele care l-e are el de plătit? ex. la un salariu de 2700 oprește atât ... (vezi toată discuția)