avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara , am si eu o intrebare mai delicata , daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara , am si eu o intrebare mai delicata , daca pe timpul ...

Buna seara , am si eu o intrebare mai delicata , daca pe timpul vietii parintii mei au vandut cu contract de vanzare cumparare la notar un teren pentru constructia unei case la o sora de a mea , dupa decesul parintilor la masa succesoriala eu pot ataca acest contract de vanzare cumparare?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2024
marcoo76, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:24, 13 Februarie 2024
Depinde de ce bunuri rămân după deces și dacă v a fost afectata rezerva succesorala.Aceste aspecte le lamuriti cu un avocat când va fi cazul..
pe ce motiv sa atacati ? [arimntii sunt liberi sa vanda cui vor , nu sunt liberi sa doneze tot ce au surorii, asta e altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobiliare emy86 emy86 Vroiam sa stiu daca mama avand doi copii poate sa lase la unul din copii casa fara semnatura celuilalt (vezi toată discuția)
Mostenire Adrianaeu Adrianaeu Buna ziua , domnule avocat am o nelamurire privind situatia urmatoare : Parintii mei in timpul vietii au facut un act de intretinere uneia dintre surorile mele ... (vezi toată discuția)
Mostenire Dana_Burcea78 Dana_Burcea78 multumesc pt. raspuns,as vrea sa va mai intreb ceva si anume,sunt 2 surori ,iar una dintre ele vrea toata mostenirea,dar proprietara averii traieste,adica mama ... (vezi toată discuția)