avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ma incadrez la "Prima casa"?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ma incadrez la "Prima casa"?

Buna ziua. As vrea sa stiu daca as putea contracta un credit la programul Prima casa, in conditiile in care am contract de vz-cp cu clauza viagera cu o matusa pe o proprietate aflata la mom respectiv in indiviziune. Cand am facut iesirea din indiviziune mi-a revenit teren+cladire, cladire care in documentatia tehnica este trecuta ca anexa compusa din 2 camere+magazie.Mentionez ca matusa locuieste in anexa respectiva.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Hotarare care sa tina loc de act autentic de vz-cp dacmoto dacmoto Buna seara, Speta este urmatoarea: Intre A si B s-a incheiat un antectr de vz-cp asupra unui teren. La data la care s-a facut antectr B nu avea titlu de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate teodu teodu Matusa mea a instrainat o parte din proprietatea sa constand din terenul si o locuinta din constructia aflata pe acest teren,ramanandu-i in proprietate o ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune Borza Borza Buna, este vorba despre o mostenire compusa dintr-o casa + o anexa compusa din 2 camere+ teren 600 mp. mostenitori 3 pers. astfel :unul are 1/2, unul are 1/4 ... (vezi toată discuția)