avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de mediu pentru sertizare furtune ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de mediu pentru sertizare furtune hidraulice

Buna ziua!
In cazul in care se doreste demararea activitatii de sertizare a furtunurilor hidraulice (imbinarea cu nituri si fitinguri a furtunurilor, conform cerintelor clientilor), credeti ca pentru aceasta activitate este necesara autorizatie de mediu?
Ma gandeam ca s-ar incadra la codul caen 3299 Fabricarea altor produse manufacturiere n.c.a., dar daca aveti alte idei, v-as ruga sa mi le comunicati.

Multumesc anticipat pentru bunavointa de a va apleca asupra acestei intrebari!
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: costy0866 , utilizator 16:58, 13 Februarie 2024
Buna ziua . Puteti solicita un punct de vedere din partea Agentiei de Protectia Mediului de pe raza judetului in care doriti sa desfasurati activitatea . Le expuneti situatia si astfel veti primi un raspuns avizat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire... andreea83 andreea83 Conform noului cod caen care varianta este buna? -3213-fabricarea imitatiilor de bijuterii si articole similare sau -3661-fabricarea bijuteriilor ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru activitate DobromirTraian DobromirTraian Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune ca atesta ca s-a inregistrat declaratia pe proprie raspundere cum ca firma indeplineste ... (vezi toată discuția)
Autorizatie intreprindere individuala imike imike Buna Ziua Am o intreprindere individuala cu cod caen 3299 fabricarea altor produse manufacturiere si cod caen 3213 fabricarea imitatiilor de bijuterii, ... (vezi toată discuția)