avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În cât timp de la pronunțarea divorțului , primesc ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

În cât timp de la pronunțarea divorțului , primesc hotărârea? ...

În cât timp de la pronunțarea divorțului , primesc hotărârea?
Bună ziua !
În data de 19 septembrie 2023 s-a pronunțat divortul. Nici pana azi nu am primit hotărârea. În cât timp se emite hotărârea?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:28, 13 Februarie 2024
Buna ziua,
Nu exista din pacate decat termene de recomandare de redactare, in consecinta, de indata ce hotararea va fi redactata, procedura care poate dura si o luna si un an, veti primi comunicarea.
Puteți formula o cerere de urgentare,apoi un memoriu la conducerea instantei etcetc.In momentul.in câre se întra în malaxorul justitiei timpul devine o noțiune relativa..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emiterea unei hotărâri mioara54 mioara54 Buna ziua. Ce pot face ,daca judecatorul unei instante de fond nu a emis inca o hotarare pronuntata pe 19 noiembrie 2019? Nu exista un termen limita de 90 de ... (vezi toată discuția)
In cat timp se trimite o sentinta acasa Biianca Biianca Buna ziua. as avea si eu o intrebare la dumneavoastra. pe data de 01.06.2016 am terminat un proces in care s-au dat 30 de zile de la comunicare pentru ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort anemarie213 anemarie213 Buna ziua, aveti idee cat dureaza pana ajunge sentinta acasa? S-a pronuntat divortul pe 28 ianuarie, si nici acum nu a ajuns sentinta la mine. Imi puteti ... (vezi toată discuția)