avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, vreau sa cumpar un teren pe care exista ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, vreau sa cumpar un teren pe care exista cale ferata, ...

buna ziua, vreau sa cumpar un teren pe care exista cale ferata, adica pe acest teren este capatul de linie montat, care este procedura pentru a dezafecta calea ferata si de a muta capul de linie, multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:19, 14 Februarie 2024
Contactati proprietarul
proprietarul este o multinationala, pentru ce anume trebuie sa contactez?
ca sa dezafecteze sau sa permita dezafectarea. doar e proprietar. vorbim de proprietarul caii ferate, freste
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2024
adriandimitriu, utilizator
deci daca decid sa cumpar acest teren o sa devin proprietar si pe calea ferata? deci o pot dezafecta singur?
nu neaparat. dar daca veti consulta extrasul CF veti constata a cui e calea ferata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ma intabul pe un teren apartinand cfr? Dehelean Dehelean Buna... Cum as putea sa cumpar / intabul o parcela de 700 mp de teren apartinand CFR. . Aceasta parcela este lipita de gradina mea.... Calea ferata este ... (vezi toată discuția)
Vanatoare langa cale ferata circulata hincuvictor hincuvictor LA MULTI ANI! Am o mica curiozitate. Este permisa vanatoarea in apropierea unei cai ferate deschisa traficului de calatori si nu numai?? Azi, in apropierea ... (vezi toată discuția)
Acces interzis la proprietate George Mig George Mig Complexul in care locuiesc are 12 blocuri. Blocul in care locuiesc este al 9-lea construit și atunci cand l-am cumpărat erau doua cai de acces, pe doua ... (vezi toată discuția)