avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa ma intabul pe un teren apartinand CFR?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa ma intabul pe un teren apartinand CFR?

Buna... Cum as putea sa cumpar / intabul o parcela de 700 mp de teren apartinand CFR. . Aceasta parcela este lipita de gradina mea.... Calea ferata este dezafectata de 15 ani... Distanta de la calea ferata pana la parcela respectiva este de cel putun 30 m..... Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dehelean , utilizator 22:43, 26 Februarie 2017
Contactati proprietarul si ii faceti o oferta de cumparare.
As contacta proprietarul dar nu stiu de unde sa-l iau.....Incerc sa gasesc o cale sa ajung la acest proprietar CFR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vreau sa cumpar un teren pe care exista cale ferata, ... George-E George-E buna ziua, vreau sa cumpar un teren pe care exista cale ferata, adica pe acest teren este capatul de linie montat, care este procedura pentru a dezafecta calea ... (vezi toată discuția)
Teren nicaetelka nicaetelka Locuim intr-un oras intr-o casa care are o curte mare (aprox. 1250 mp),dar care nu figureaza in contractul de vanzare-cumparare.Locuinta se afla langa calea ... (vezi toată discuția)
Restrictie de distanta la constructia de case... marcelin marcelin BUna ziua, nu stiu cu ce sa incep. doresc sa cumpar o bucata de teren care este relativ aproape de zidurile unei manastiri/biserici. Ati auzit cumva de ... (vezi toată discuția)